Къде в София няма да има вода на 17 януари?

698
Къде в София няма да има вода на 17 януари?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 17 януари. Вижте къде: 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Светла“ в кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Черни Дрин“, ул. „Баба“, ул. „Братя Станиславови“, ул. „Стефан Дуньов“, ул. 357, гробищен парк „Бакърена фабрика“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 379 ъгъла с ул. „Братя Станиславови“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод пред бл. 603 в жк. „Люлин“ 6 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 605 от бул.“Джавахарлал Неру“ до ул. „Полк. Никола Попов“, бул. “Джавахарлал Неру“ №41, бл. 603, бл. 609.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 609 .

Във връзка с монтаж на редукоур за налягане на ул. „Къпина“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Явор“, ул. „Горска теменуга“, ул. „Витошки бор“, ул. „Къпина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горска теменуга“ ъгъла с ул. „Калинка“ .

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Цар Борис III“ (източен локал) от ул. „Елица“ до бул. „Никола Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елица“ ъгъла с бул. „Цар Борис III“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Никифоров“, ул. „Липа“, ул. „Голяма могила“, ул. „Стефан Недялков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ ъгъла с ул. „Голяма могила“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg