Къде в София няма да има вода на 19 юни 2019 г.?

516
Къде в София няма да има вода на 19 юни 2019 г.?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподавенето в определени райони на столицата на 19 юни. Вижте къде:

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“
  • Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова“ в кв. „Манастирски ливади - запад“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Паша Христова“ от ул. „Синанишко езеро“ до ул. „Борис Димовски“
  • ул. „Синанишко езеро“ от ул. „Мур“ до ул. „Богомил Райнов“ и ул.
  • „Богомил Райнов“ №1, №2, №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паша Христова“ ъгъла с ул. „Борис Димовски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Велбъжд“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велбъжд“ №44А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg