Къде в София няма да има вода на 21 март?

682
Къде в София няма да има вода на 21 март?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 21 март. Вижте къде: 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Флора“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жилищен комплекс „Бокар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 33.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Милин камък“ от ул. „Крум Попов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ ъгъла с ул. „Орфей“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Габър“ в жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Габър“ от ул. „Алдомировска“ до ул. „Шумен“
  • ул. „Шумен“ от ул. „Габър“ до бул. „Ген. Николай Столетов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Габър“ ъгъла с ул. „Шумен“.

Във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Прибойница“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Прибойница“ №4-8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прибойница“ №4-8

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Георги Парцалев“ във вилна зона „Габаро Азмата“ в община „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Свети Кирил“ до ул. „Лешникова гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Парцалев“ ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Черни връх“ от №182 до №190, ул. „Александър Бразицов“ №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ №182.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията“ в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Курията“,по ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вукова курия“ ъгъла с ул. „Курията “.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg