Къде в София няма да има вода на 22 февруари?

654
Къде в София няма да има вода на 22 февруари?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 22 февруари. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Чепинско шосе“ в кв. „Васил Левски“ Г се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Васил Левски“ Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Домко“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Народно хоро“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Арх. Франк Лойд Райт“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Драгоман“, бл. 40 от вх. А до вх. З.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40 вх. Д.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ген. Й. В. Гурко“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Ген. Й. В. Гурко“ от ул. „Княз Александър I“ до ул. „Георги С. Раковски“
  • ул. „Алабин“ от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Княз Александър I“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Леге“ ъгъла с ул. „Алабин“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кладенците“ в с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мургаш“, ул. „Чавдар“, ул. „Кладенците“, ул. „Трети март“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов“ в „Жилищна група Зоопарк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар Мутафов“ от ул. „Тодор Кожухаров“ до бул. „Симеоновско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар Мутафов“ ъгъла с ул. „Тодор Кожухаров“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. "Обиколна", бул. "Цветан Лазаров", ул. "Мария Нейкова" и ул. Безименна пред бл. 205.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Мария Нейкова“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...