Къде в София няма да има вода на 22 март?

762
Къде в София няма да има вода на 22 март?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 22 март. Вижте къде: 

Във връзка с почистване и ремонт на филтри на редуктори за налягане на ул. „Бреза“ и ул. „Бистришко шосе“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“:

  • от 10:00 до 18:00 часа - ул. „Просвета“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Щастливеца“, ул. „Шипка“
  • от 09:00 до 18:00 часа - вилна зона „Бункера“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Просвета“ ъгъла с ул. „Витоша“; ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Юрушка църква“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Проф. Никола Михайлов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „6-ти септември “.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стоян Аргиров“ във вилна зона „Симеоново-Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Монах Спиридон", ул. "Поветица", ул. „Красива гледка", ул. "Акад.Стоян Аргиров" от ул. "Монарх Спиридон" до № 23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поветица“ ъгъла с ул. „Монарх Спиридон“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Стамболийски“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Христо Ботев“ от ул.“ Цар Борис III“ до ул. „Георги Бенковски“,
  • ул. „Александър  Стамболийски“ от ул. „Димитър Ашов“до ул.“Околовръстна“,  ул. „Младост“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Световрачене“ – по ул. „Синчец“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Железопътна“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“ до жп гарата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg