Къде в София няма да има вода на 24 октомври?

1145
Къде в София няма да има вода на 24 октомври?

© Pixabay

Планови ремонти налагат спиране на водоподаването в определени части на София на 24 октомври. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пчиня“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • по ул. „Пчиня“ от ул. „Коньовица до ул. „Хъшове“
  • по ул. „Кирилица“ от ул. „Пчиния“ до ул. „Леся Украинка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчиня“ ъгъла с ул. „Кирилица“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 302 в жк. „Дружба“2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 302.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 302.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Вълкович“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Д-р Вълкович“ от ул. „Христо Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Д-р Вълкович“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 527 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 527, ул. „Мими Балканска“ от №89 до №145.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ъгъла с ул. 527№7.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Чемшир“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Чемшир“ от ул. „Младен Ангелов“ до ул. „Ивайло“ и ул. „Ивайло“ от №41 до №61.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Чемшир“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Симеон Радев“ в местност“Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Симеон Радев“ от ул. „Камчатка“ до бул. „Александър С. Пушкин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев“  ъгъла с ул. Камчатка“ .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“ във вилна зона“Мало Бучино“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Дъб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“  ъгъла с ул. „Дъб“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg