Къде в София няма да има вода на 30 ноември?

2050
Къде в София няма да има вода на 30 ноември?

© Pixabay

Текущи ремонти на Софийска вода налагат прекъсване на водоподаването в определени райони на столицата на 30 ноември. Вижте къде:

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сърбин“ в с. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Сеславци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивайло“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Уилям Гладстон“,ул. „Цар Самуил“, ул. „Солунска“, бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Самуил“ ъгъла с ул. „Ивайло“ .

От 23:00 часа на 30 ноември 2017 г. (четвъртък) до 06:00 часа на 1 декември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", в кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Оборище“  от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“ и района  между ул. „Оборище“, ул. „Мърфи“, ул. „Русалка“ и ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Русалка“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Радост“ в местност „Бели брег“, гр. „Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Слънчев бряг“, ул. „Радост“, ул. „Мир“, ул. „Рудозем“, ул. „Бели брег“, ул. „Баба Тонка“, ул. „Никола Обретенов“, ул. „Летоструй“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Сердика“, ул. „Янтра“, ул. „Боримечката“, ул. „Кипарис“, ул. „Иванянско шосе“ - от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рудозем“  ъгъла с ул. „Бели брег“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 253 в кв.„Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.„ Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна “.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочват от Софийска вода.

Във връзка с подмяна на спирателни крановe на ул. „Суходолска“ в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Суходолска“, ул. „Полска калина“, ж.п линията, ул. 761.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „764“ ъгъла с ул. „320“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на махала“ Чаршийска“ в с. Плана се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: местност „Старокина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Чаршийска“  да черквата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg