Къде в София няма да има вода на 30 януари?

709
Къде в София няма да има вода на 30 януари?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 30 януари. Вижте къдe:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Деян Белишки“ в жк. „Гоце Делчев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Деян Белишки“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Силиврия“
  • ул. „Силиврия“ от ул. „Деян Белишки“ до ул. „Славовица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Деян Белишки“№40-42.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овче поле“ и бул. „Тодор Александров“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Нарцис“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Съединение“, ул. „Кирил и Методий“, ул. „Ралица“
  • ул. „Ален мак“, ул. „Мусала“, ул. „Мургаш“, ул. „Нарцис“, ул. „Хризантема“, ул. „Латинка“, ул. „Незабравка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко Панайотов“ ъгъла с ул. „Искра“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борова гора“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. Борова гора, ул. Батийница, ул. Люляк от ул. Падинето до ул. Батийница
  • ул. Явор, ул. Латинка, ул. Теменуга от ул. Батийница до ул. Борова гора
  • ул. Калина № 15

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна “.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.  След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочват от концесионера.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и изграждане на битова канализация на ул. „Стара планина“ в с. Войнеговци се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. “Стара планина“ от ул. „Вършец“ до последната спирка на „Масов градски транспорт“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Княз Борис I“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Трапезица“ до ул. „Княз Борис I“
  • ул. „Княз Борис I“ от ул. „Антим I“ до ул. „Трапезица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трапезица“ ъгъла с ул. „Патриарх Евтимий“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg