Къде в София няма да има вода на 31 октомври?

1703
Къде в София няма да има вода на 31 октомври?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени части на столицата на 31 октомври. Вижте къде: 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Река Осъм“ в жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Николай Ракитин“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Лакатница“
  • ул. „Река Осъм“ от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Светослав Тертер“
  • блокове:№68,77,78

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Асен II“ ъгъла с ул. „Николай Ракитин“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон“ в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • по ул.„Цар Симеон“ от ул. „Вита“ до бул. „Константин Величков“
  • по ул. „Насте Стоянов“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“,
  • по ул. „Зографски манастир“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Александров“ и бл.127

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Качаник“.

Във връзка с изместване на пожарен хидрант на ул. „Ген. Асен Николов“ в жк. „Люлин“ 9 се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 961, бл. 962, бл. 963, бл. 964.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 962.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 185 във вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Американски колеж“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 186 ъгъла с ул. 190.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg