Къде в София няма да има вода на 4 октомври

996
Къде в София няма да има вода на 4 октомври

© Pixabay

Спиране на водоподаването в някои райони на София се налага на 4 октомври. Вижте къде чешмите ще пресъхнат:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Акад. Стефан Младенов“ в жк. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл.10, бул. „Акад. Стефан Младенов“ №46 и №48.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Акад. Стефан Младенов“ ъгъла с ул. „Атанас Манчев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 24 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 30, ул. 5, ул. 25, ул. 8, ул. 37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 24  ъгъла с ул. 5.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Димитър Миленков“ в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Миленков“ №179.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Овча купел“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Кънев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Кънев“ ъгъла с ул. „Кукуряк“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Младост“ в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Младост“, ул. „Софийска“, ул. „Войнешки път“, ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младост“ ъгъла с ул. „Изгрев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“ в жк. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Багра“  и  ул. „Явор“ от №2 до №6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Багра“ №6.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Лазар Михайлов“ в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: НПЗ Военна рампа- бул. „Илиянци“ от №72 до №43.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ срещу №43.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...