Къде в София няма да има вода на 5 декември?

1445
Къде в София няма да има вода на 5 декември?

© Pixabay

Планирани ремонти на Софийска вода налагат прекъсване на водоподаването в определени райони на столицата. Вижте къде: 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Горов“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в район на:

  • ул. „Димитър Горов“ от ул. „Св .Св Кирил и Методий“ до ул. „Ангиста“
  • ул. „Св .Св Кирил и Методий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Чумерна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“№9.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Белчев“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Белчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Уилям Гладстон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 5040 в жк. „Дружба“1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5039, ул. 5041, бул. „Христофор Колумб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 107.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Парцалев“ във вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Свети Кирил".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Парцалев“ №28.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушовски връх“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Крушовски връх“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушов връх“ ъгъла с ул. „Буземска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Мургаш“  ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Гео Милев“ във вилна зона „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тинтява“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Свобода“, ул. „Ерма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ерма“  ъгъла с ул. „Търнов рид“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg