Къде в София няма да има вода на 6 юни?

731
Къде в София няма да има вода на 6 юни?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат прекъсване на водоснабдяването в определени райони на София на 6 юни. Вижте къде: 

Във връзка с провеждане на тест за проверка на налягането в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. Балкан, ул. Васил Левски, ул. Витиня, ул.Извор, ул.Искър, ул.Шопска, ул.Гилица.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.
„Васил Левски“ и ъгъла с ул. „Балкан“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • с. Мрамор
 • с. Житен
 • с. Волуяк
 • с. Доброславци - ул. „Царско село“ и Бивш стопански двор

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

 • с. Мрамор - площада пред Кметството;
 • с. Волуяк - площада пред Кметството;
 • с. Житен - площада пред Кметството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Струма“ в с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул. „Еделвайс“ от ул. „Тимок“ до ул. „Хемус“
 • ул. „Родопи“ от ул. „Чайка“ до ул. „Китен“ и ул. „Струма“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Струма“ на ъгъла с ул. „Родопи“.

Във връзка с подмяна на редуктор за налягане във в.з. Киноцентъра се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • в.з. Киноцентъра
 • в.з. Киноцентъра III част
 • кв. „Бояна“ - ул. „Кумата“ от ул.„Севастократор Калоян“ до ул. „Боянска“ и карето между ул. „Кумата“, ул. „Лескова гора“, ул. „Асен Георгиев“, ул. „Брезите“ и ул. „Севастократор Калоян“, както и ул.„Севастократор Калоян“ от ул. „Ралевица“ до ул. „Кумата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

 • кв. „Бояна“ – ул. „Кумата“ и ул. „Севастократор Калоян“
 • в.з. „Киноцентъра“ III част- ул. „Кумата“ и ул. „Детски мир“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Могилата“, ул. „Марин Тодоров“, ул. „Димитър Яблански“, ул. „Ради Радев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могилата“ ъгъла с ул. „Марин Тодоров“.

Във връзка с пресвързване довеждащ водопровод захранващ резервоар „Мърчаево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на с. Мърчаево.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 • ул. „Маестро Атанасов“, ул. „Елена Снежина“, ул. „Вера Недкова“, ул.
 • „Наум“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Панайот Пипков“,
 • ул. „Наум“ и ул. „Маестро Атанасов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ на кръстовището с ул. „Ябълкова градина“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Камчатка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камчатка“ на ъгъла с ул. „Симеон Радев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. Васил Левски, бул. Ботевградско шосе, ул. Заводска;, ул. „Старо Буховско шосе“, ул. Буховско шосе, ул. Миньорска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа„Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Райна Княгиня“ и ъгъла с ул. „Мургаш“ .

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. 196,. във в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 192, ул. 193, ул. 194, ул. 196, ул. 201, ул. 202 и ул. 203.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 196 на ъгъла с ул. 192.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на
водоснабдяването, съобщават от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg