Къде в София няма да има вода на 7 март?

889
Къде в София няма да има вода на 7 март?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 7 март. Вижте къде: 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Битоля“ в жк. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Нишава“, ул. „Битоля“, ул. „Кюстендил“, ул. „Дойран“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Нишава“; ул. „Кюстендил“ ъгъла с ул. „Чепино“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на зад бл. 94 в жк. „Младост“ I се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 94, бл. 95, бл. 96, бл. 96А, бл. 99Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 95.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Околовръстна“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Ботев“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Околовръстна“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Серафим Стоев“, ул. „Трети март“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Околовръстна“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марица“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Марица“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Васил Друмев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид“ ъгъла с ул. „Васил Друмев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Попович“ във вилна зона „Симеоново – Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Васил Попович“ от ул. „Тодор Пеев“ до ул. „Златен век“; ул. „Чичовци“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Андрей и Константин Петкови“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златен век“ ъгъла с ул. „Васил Попович“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg