Къде в София няма да има вода на 7 юни?

850
Къде в София няма да има вода на 7 юни?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 7 юни. Вижте къде:

Във връзка с реконструкция на съществуващ водопровод в жк. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Орландовци“ – карето между ул: ЖП линия Река Суходолска; ул. „Първа българска армия“, ул. „Нешо Бончев“, ул. „Планинско цвете“, ул. „Снежник“, ул. „Първа българска армия“, ул. „Каменоделска“, ул. „Кожарска“, Владайска река, ул. „Дан Колов“, ул. „Воднянка“, ул. „Липов цвят“, ул. „Жак Дюкло“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на магазин Била.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

Във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона Бункера се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: в.з. Бункера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква“ на кръстовището с ул. „Бистришко шосе“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Красов“ в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Павел Красов“ между ул. „Шиндра“ и ул. „Селището“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Красов“ ъгъла с ул. „Селището“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Борис Йоцов“ във в.з. Симеоново-Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на
клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Проф. Борис Йоцов“ от ул. „ Хилендарски манастир“ до ул. „Проф. Борис Йоцов“ №39.
  • ул. „Огюст Дозон“ от ул. „Проф. Борис Йоцов“ до ул. „Георги Заркин“
  • ул. „Шарколията“ от №2 до ул. „Огюст Дозон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Борис Йоцов“ на ъгъла с ул. „Огюст Дозон“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 30, ул. 5, ул. 8 и ул. 32.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 9.

Във връзка с монтаж на водомерeн възел на ул. „Китна“, кв. “Княжево” налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Китна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ъгъла на ул. „Китна“ с ул. „Миле Пойорданов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. Чавдар, ул. Кремиковска;, ул. Река Елешница, ул. Славянка.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянка“ на ъгъла с ул. „Чавдар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

БАКБ с нов, модерен офис в София

Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично...