Къде в София няма да има вода на 9 май?

871
Къде в София няма да има вода на 9 май?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 9 май. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево село“ в жк. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дойран“, ул. „Хайдушка гора“, ул. „Царево село“, ул. „Кюстендил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царево село“ ъгъла с ул. „Смърч“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до площад „Славейков“ , площад „Славейков“
  • ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уилям Гладстон “ ъгъла с ул. „Рачо Димчев“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод във вилна зона „Беликата“ до резервоар „Кокаляне“ в община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Беликата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на входа на вилна зона „Беликата“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ в жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Овчаренски водопад“ № 2, ул. „Перперикон“ №7, №8 и №9 и ул. „Маричини езера“ № 15.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Овчаренски водопад“ №2.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • бул. „Русалийски проход“   от ул.“Банат“ до ул. „Козяк“
  • ул. „Козяк“ от ул.“Русалийски проход“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“ ъгъла с ул. „Русалийски проход “.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яребична планина“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яребична планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яребична планина“ ъгъла с ул. „Калиманци “.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бойчо Бойчев“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бойчо Бойчев“ от №25 до №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев “№31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg