Касис Интернешънъл - първият център на Балканите, сертифициран от VISA и MasterCard за работа с чип карти

999

Картовият оператор работи с общо 12 банки от Македония, Албания и България, с мрежа от терминали, разпростиращи се от Черно до Адриатическо море.

В Македония Касис Интернешънъл обслужва 30% от ПОС-терминалите и 60% от всички банкомати в страната.

Причините банките да изберат именно Касис Интернешънъл са съвременната му и гъвкава система, ниските тарифи, които предлага и не на последно място професионалният екип.

Изградена е връзка между Касис и Борика, което дава възможност услугите на Касис да да се използват от българските банки. Касис Интернешънъл е новият картов оператор, който обслужва Първа инвестиционна банка у нас.

Само за два месеца, от началото на април до края на май тази година всички банкомати на ПИБ преминаха към новата система. Новият софтуер отговаря на изискванията на VISA и MasterCard за обработка на транзакции на карти с чип. Банката разработва допълнителен софтуер, за да може да покрие пълната функционалност на банкоматите и да осигури плащане на битови сметки чрез банкоматите. На територията на България ПИБ има 536 банкомата.

Касис предлага на клиентите си цялостно обслужване на транзакциите, персонализиране на карти и генериране на ПИН-код, мениджмънт и поддръжка на мрежата от банкомати и ПОС-устройства, както и 24-часов Кол център. Компанията предлага и плащане през интернет за всички видове банкови карти.

За ефективното обслужване на клиентите се поддържа и постоянна онлайн връзка с централите на Visa в Лондон и на MasterCard във Ватерло. Основен стремеж на картовия оператор е да сведе до минимум първоначалните, а в последствие и оперативните разходи на финансовите институции, с които си партнира.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg