Кинтекс ще продава складово помещение в Младост 3

566
Кинтекс ще продава складово помещение в Младост 3

Агенция за приватизация на основание чл.28, ал.1 от ЗПСК даде разрешение на “Кинтекс” ЕАД, гр. София, да извърши продажба на складово помещение – сутерен от 442.47 кв.м, находящо се в ж.к.”Младост 3”, гр. София.

Продажбата да се извърши при спазване изискванията на Устава на дружеството, Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала и след разрешение на Министъра на икономиката и енергетиката, в качеството му на упражняващ правата на държавата в дружеството.

Продажната цена да не бъде по-ниска от оценката, изготвена от лицензирания оценител.
Компанията произвежда и търгува с въоръжение, боеприпаси, ремонт и резервни часи за бронетанкова техника, електроника и други стоки , призвеждани от отбранителната промишленост.

Оборотът на Кинтекс към 31 декември 2006 г. възлиза на 55.862 млн. лв., спрямо 42.684 млн. лв. за година по-рано, докато печалбата на дружеството е 1.479 млн. лв. срещу 3.512 млн. лв. за 2005 г.

Общо 99% от продукцията на предприятието е предназначено за износ.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg