Кои части на София ще останат без вода на 18 октомври?

1218
Кои части на София ще останат без вода на 18 октомври?

© Pixabay

Планови ремонти налагат спиране на водоподаването в определени райони на София утре, 18 октомври.

Вижте къде в столицата няма да има вода: 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румен войвода“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Румен войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румен войвода“ №10.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Руджери“ и ул. „Ловджийска чешма“ в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. "Руджери", ул. " Елин Пелин"
  • ул. " Самоковско шосе" от ул. "  Елин Пелин" до ул."Юрий Гагарин".
  • ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Бор“ № 6,8,10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Руджери“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“; ул. „Ловджийска чешма“ № 24.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Спортист“ в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Мировско шосе", пл. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Мировско шосе“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Босилеградска“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до края на тупика.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Босилеградска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“ в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сърнена гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сърнена гора“  №6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ложев дол“ в с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Житенски път“, ул. „Могилка“, ул. „Бунтовник“, ул. „Градинарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ложев дол“  ъгъла с ул. „Житенски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg