Кои части на София утре ще са без вода

1523
Кои части на София утре ще са без вода

© Pixabay

Заради ремонти на Софийска вода утре в отделни части на столицата чешмите ще пресъхнат. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пиротска“, от ул. „Антим I“ до бул. „Христо Ботев“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Антим I“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Свети Наум“ в кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Св. Наум“ от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Вишнева“, по ул. „Презвитер Козма“ от бул. „Св. Наум“ до ул. „Йоан Екзарх“, по ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Презвитер Козма“ до ул. „Света гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Презвитер Козма“ №45.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Стара планина“ от ул.  „Париж“  до бул. „Княз Александър Дондуков“, по ул. „Париж“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Росица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“№7.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения до бл. 508 в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 508 и бл. 509.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 508.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бели брод“ в кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бели брод“, ул. „Траян Танев“, ул. „Прилеп“, ул. „Хармония“, ул. „Прохладен кът“, ул. „Дъб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Траян Танев“ ъгъла с ул. „Прилеп“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“ в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Враня“ от ул.  „Зайчар“  до ул. „Димитър Петков“, по ул. „Димитър Петков“ от ул. „Враня“ до ул. „Пловдив“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Зайчар“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петров кръст“ във вилна зона „Косанин дол“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петров кръст“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петров кръст“ №15.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас