Кои квартали на София ще останат без вода на 28 септември?

3783
Кои квартали на София ще останат без вода на 28 септември?

© Pixabay

Планови ремонти налагат спиране на водоподаването в определени квартали на София на 28 септември. Вижте къде: 

Във връзка с почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев – Гниляне“ на ул. „Лозянски дол“ в кв. „Изгрев“ на град Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на : кв. „Гниляне“, кв. „Курило“, кв. „Изгрев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Гниляне“ на площада;кв. „Курило“ - ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“;кв. „Изгрев“ - ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Надежда“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул. „Крум Кюлявков“ в жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Крум Кюлявков“ – висока зона на бл. 56 и бл. 57.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Кюлявков“ ъгъла с ул. „Владимир Трендафилов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Надежда“ в с. Житен се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Отец Паисий“, ул. „Търговска“, ул. „Стубела“, ул. „Люляк“, ул. „Черковна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ ъгъла с ул. „Надежда“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 39 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 39.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 39 №6.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Липа“ в с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Градинарска“ от ул. „Липа“ до ул. „Житенски път“, бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ пред бивш стопански двор.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“ във вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“  №1, №3, №5, ул. 45 от №5 до №24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“  №5.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...