Кои райони на София ще останат без вода на 11 октомври?

2106
Кои райони на София ще останат без вода на 11 октомври?

© Pixabay

Планирани ремонти ще пресушат чешмите в определени райони на София утре, 11 октомври. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Букет“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 4А, бл. 5А, бл. 216А, бл. 215.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 4А и бл. 216А.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Найден Георгиев“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Найден Георгиев“ от ул. „Васил Петлешков“ до ул. „Кочо Честименски“
  • ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Найден Георгиев“ до ул. „Уошбърн“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Войновски“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Асен Йорданов“ в кв. „Слатина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Христофор Колумб“ до ж.п. Линия София-Пловдив
  • ул. „Боян Магесник“ от бул.“Проф. Цветан Лазаров“  ул. „Слатинска река“
  • бул. „Асен Йорданов“ между бул. „Проф. Цветан Лазаров“  и бул. „Шипченски проход“
  • бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Кривина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №11.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода“ в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Чавдар войвода“ , ул. „Христо Ботев“ , ул. „Перуника“ , ул. „Канала“ и ул. „Еделвайс“
  • района между ул. „Мировско шосе“ , ул. „Ален мак“ , ул. „Леденика“ и ул.“ Радецки“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маринковица“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Маринковица“ от ул. „Симеон Радев“ до бул. „Александър Пушкин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с ул. „Симеон Радев“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. 251 в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 251.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. 251.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg