Конференция “Намерете капитала, който ви е необходим, за да продължите напред”

994
Конференция “Намерете капитала, който ви е необходим, за да продължите напред”

Втората регионална конференция на тема “Намерете капитала, който ви е необходим, за да продължите напред” ще се проведе на 17 май 2008 г. в столичния хотел „Грийнвил”.

Специален гост на събитието е председателят на Асоциацията на бизнес ангелите в САЩ Джон Мей, автор на книгата „Всеки бизнес се нуждае от един ангел”, която излиза и на български език, благодарение на издателство "Класика и стил".

Конференцията се организира от Центъра за предприемачество и управленско развитие (CEED) и има за цел да помогне на малкия и среден бизнес да намери капитали за своето успешно развитие. Подобно събитие се организира за първи път в Югоизточна Европа.

CEED ще събере в София над 70 регионални предприемачи и инвеститори, които ще представят практическото си виждане за това какво е необходимо, за да се намерят нужните капитали. Участниците в събитието ще имат възможността да чуят истински истории от успели предприемачи от целия регион, които вече са „извели компаниите си до следващия етап от развитието им”, като са работили с рискови инвеститори и компании за дялово участие. От друга страна, самите инвеститори ще предложат и своята гледна точка за това какви проекти търсят.

За първи път при подобни събития в България няколко предварително избрани компании ще получат възможността да представят своите бизнес идеи пред заинтересувани инвеститори, както и пред останалите участници. Присъстващите фондове за дялово участие, рискови фондове и бизнес ангели ще участват в „Изложение на Инвеститора”, на което те ще могат да представят инвестиционните си цели, условия и услуги.

Лектори на конференцията са Джон Мей, управляващ съдружник в Ню Вентидж Груп и председател на Асоциацията на бизнес ангелите в САЩ, Стийв Ийстъм, старши съветник „Капиталови пазари”, ААМР Вашингтон, Томас Хигинс, управляващ съдружник, Болкан Аксешън Фанд C.V. (BAF), Данаил Данаилов, старши инвестиционен посредник, SEAF България, изпълнителните директори на CEED в България, Румъния, Македония и Черна гора и Словения.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg