Кой подаде оферти за АМ Тракия?

973
Кой подаде оферти за АМ Тракия?

Осем са подадените оферти за процедурата, с предмет „Определяне на изпълнител за допълнително проектиране и строителство на обект: АМ „Тракия" (А-4) „Оризово - Бургас", участък Лот 2 „Стара Загора - Нова Загора", от км 210+100 до км 241+900".

Това са турската компания Доуш, австрийската Щрабаг, гръцките Терна и Актор, както и обединение Български автомагистрали (Главболгарстрой, Автомагистрали - Черно море, ИСА 2000 ЕООД и Пътстрой 92 АД; с подизпълнители Бауер България, Интегрирани пътни системи АД, Пътища Пловдив АД), консорциум между австрийската Алпине и българската Холдинг Пътища, обединение магистрала Трейс (Трейс груп холд, СК 13 Пътстрой АД, Пътностроителство АД, Виастройинженеринг ООД и ВSI АД) и Конструктор Тракия (Конструктор Инженеринг и българската Пътни строежи Пловдив АД).

„До месец и половина можем да изберем фирмата изпълнител". Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Офертите на кандидатите за изграждането на ЛОТ 2 от АМ "Тракия" ще бъдат транспортирани от Военна полиция до централната сграда на Министерството на отбраната, където мерките за сигурност отговарят на изискванията на стандартите на НАТО.

Документацията на кандидатите ще бъде пренесена в заседателната зала в МО, където ще работи комисията по оценка на офертите. Ценовите предложения на кандидатите ще бъдат поставени в специален сейф, който ще бъде заключен и запечатан в присъствието на нотариус и независимите наблюдатели на процедурата. Сейфът е със специална система на заключване, а ключът ще бъде под специална охрана.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg