Кредит „Партньор” е насочен към малките и средни предприятия

630
Societe Generale Експресбанк предлага финансиране на малки и средни предприятия до 200 000 лева или еквивалентната сума в евро, по съвместна порграма с ЕБВР (Европейска Банка за Възстановяване и Развитие).

Кредитният продукт “Партньор” е с лихва от 6,75%, срок до 10 години и възможност за 6 месеца гратисен период, и 50% намаление на таксите за управление през първтат година. Промоционалните условия по кредит “Партньор” са валидни до 30 юни 2007 година.

Societe Generale Експресбанк отпуска кредита за МСП при максимално улеснена процедура за кандидатстване - без бизнес план и отговор до 48 часа, след представяне на необходимите документи. В периода на промоцията, до 30 юни 2007 година, клиентите могат да получат на промоционални условия MasterCard Business, международна кредитна бизнес карта с 50% намаление на такса управление за първата година.

Societe Generale Експресбанк, разработва кредит “Партньор” по съвместна порграма с ЕБВР, за да финансира нуждите на българските малки и средни предприятия от оборотни средства, както и нуждите им за закупуване на машини, оборудване, транспортни средства, придобиване и ремонт на недвижимо имущество. Изискванията, на които МСП трябва да отговарят, са приходи от продажби между 50 000 лева и 1 500 000 лева.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg