КЗК не уважи жалба срещу избора на изпълнител на АМ Струма

797
КЗК не уважи жалба срещу избора на изпълнител на АМ Струма

Комисията за защита на конкуренцията остави без уважение жалбата на Консорциум „Струма" срещу решение на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" (АПИ) за класиране на участниците и избор на изпълнител в процедура по възлагане на обществена поръчка за допълнително проектиране и строителството на „АМ „Струма" ЛОТ № 1 Долна Диканя- Дупница.

Производството е образувано във връзка с постъпила жалба от страна на Консорциум „Струма". Жалбоподателят твърди, че участникът, класиран на първо място, не отговаря на предварително обявените изисквания.

След подробно проучване на писмените доказателства по преписката, КЗК установи, че комисията на възложителя е извършила необходимата проверка на документите на класирания на първо място участник и законосъобразно го е допуснала до оценка и класиране.

Действията на възложителя са мотивирани както в съответствие с изискванията на закона, така и с правилата за провеждане на конкретната обществена поръчка.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...