КЗК се произнесе по жалбите за автомагистрала Тракия

597
КЗК се произнесе по жалбите за автомагистрала Тракия

КЗК остави без уважение поради липса на нарушение жалбите на Терна Акционерно Туристическо Техническо и Корабоплавателно дружество - Гърция и Щрабаг АГ срещу Решение № 35 от 25.02.2010 г. на Председателя на УС на Агенция Пътна инфраструктура за класиране на участниците и избор на изпълнител в процедура за възлагане на обществената поръчка за Лот 2 на АМ Тракия.

От комисията също оставиха без уважение поради липса на нарушение жалбата на Осиек-Котекс АД срещу Решение № 36 от 26.02.2010 г. на Агенция Пътна инфраструктура за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Определяне на изпълнител за допълнително проектиране и строителство на обект Автомагистрала „Тракия" /А-4/ „Оризово - Бургас", участък Лот 3 „Нова Загора - Ямбол", от км 241+900 до км 277+597" и одобрените с него Обявление и Документация.

Решенията подлежат на обжалване пред тричленен състав на ВАС в 14-дневен срок от съобщаването им на страните.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg