МДААР открива две обществени поръчки за обучение и за електронни разплащания

544
МДААР открива две обществени поръчки за обучение и за електронни разплащания

Министерството на държавната администрация и административната реформа открива обществена поръчка с предмет „Организиране и провеждане на специализирано обучение по английски език за работа с институциите на Европейския съюз”.

Втората обществена поръчка е за “Разработване на среда, осигуряваща електронни разплащания в процеса за предоставяне на административни услуги по електронен път”. Срокът за подаване на оферти от кандидатите по двете обществени поръчки е до 17.00 часа на 26 март 2008 г., съобщиха от министерството.

Първата обществена поръчка се отнася до обучението на 15 000 служители на територията на цялата страна, което ще продължи 9 месеца. Основният критерий за оценка на офертите ще бъде предложената от участниците цена за изпълнение на заданието.

Целта на втората обществена поръчка е да се увеличи ефективността на административните услуги, насочени към гражданите и бизнеса. Това ще стане посредством въвеждането на електронно разплащане за услугите, предлагани по електронен път. Оценката на офертите по тази поръчка ще премине през два етапа, като най-голяма тежест при оценяването ще има предлаганата цена - 60%. Останалите 40% са за техническото предложение.

Двата проекта се осъществяват с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg