МДААР открива три обществени поръчки

348
МДААР открива три обществени поръчки

МДААР открива три обществени поръчки, съобщиха от ведомството. Първата обществена поръчка е с предмет “Създаване на модерна и унифицирана визия на българската държавна администрация”.

Втората процедура е за “Разработване и прилагане на единна методология за функционален анализ на административните структури”, а третата е за “Разработване и реализиране на концепция за методика за външен (хоризонтален) контрол в администрацията”.

Крайният срок за подаване на оферти за участие в първите две процедури е 17.00 часа на 3 април 2008 г. Документи за участие в третата обществена поръчка ще се приемат до 17.00 часа на 1 април 2008 г.
 
Обявените обществени поръчки са свързани с осъществяването на различни проекти, финансирани с подкрепата на Оперативната програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg