МДААР отваря офертите по две обществени поръчки

350
Утре, 25 септември 2007 г., от 10.30 часа в залата на Министерството на държавната администрация и административната реформа ще бъде отворена ценовата оферта на “Сиенсис” АД – единствената фирма, която подаде своите документи за участие по обществената поръчка за поддръжка на работоспособността на системите в Интеграционната система на електронното правителство.

В документацията по обществената поръчка е посочено, че договорът ще бъде сключен за период от 3 години и с него изпълнителят ще има ангажимент да осигури и да гарантира нормалната експлоатация на системите на ИСЕП. Основните дейности по договора ще бъдат свързани с техническо обслужване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, наблюдение и диагностика на ресурсите на ИСЕП, централизирано управление на мрежовите приложения и устройства от Контролния технически център и др.

По-късно, в 11.00 часа ще бъдат отворени офертите на кандидатите по обществената поръчка за организиране и провеждане на специализации за служители от държавната администрация в три тематични области – “Управление на администрацията”, “Организация на административната дейност и процеси” и “Европейска административна практика”

Поръчката има 7 обособени позиции по регионален признак: за северозападен, североизточен, северен централен, югозападен, югоизточен, южен централен и столичен район. Участниците в процедурата могат да кандидатстват както само за отделни позиции, така и за цялата поръчка.

Условията към кандидатите са да бъдат висши училища, създадени по реда и при условията на Закона за висшето образование; да имат Решение за институционална акредитация с валиден срок на действие и с оценка най-малко “добра”; да имат обособено звено (катедра) за обучение по специалността “Публична администрация”; да разполагат с добре оборудвана учебна база на територията на региона, за който кандидатстват; да имат хабилитирани преподаватели и/или преподаватели с научна степен “доктор”.
В документацията по обществената поръчка е заложена максимална цена от 500 лв. за един обучаем в задочна форма на обучение за един модул.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg