МДААР прекрати договора за отдаване под наем на стола на МС, обявява се нов търг

459
МДААР прекрати договора за отдаване под наем на стола на МС, обявява се нов търг

На 25 септември 2007 г. Министерството на държавната администрация и административната реформа пусна нотариална покана към наемателя, фирма „Сомелиер 05” ООД, за едностранно прекратяване на договора за отдаване под наем на помещенията на ул. „Сердика” №8, известни като „стола на Министерския съвет”.

Прекратяването е в резултат на неизпълнение на договора от страна на наемателя „Сомелиер 05” ООД – неплащане на месечния наем, както и на консумативите: ток, вода и парно.

МДААР насрочва процедура за избор на нов наемател. Заявления за участие в търга се подават от 28 ноември до 3 декември 2007 г. в сградата на МДААР. Оглед на обекта може да се прави след закупуване на тръжна документация всеки работен ден от 12 до 16 ноември 2007 г. от 10.00 до 15.00 часа.

Търгът с явно наддаване ще се проведе на 6 декември 2007 г. от 10.00 часа в сградата на МДААР. Стъпка на наддаване ще бъде 100 лева. Направена е актуална оценка на имота, на базата на която е определена начална тръжна месечна наемна цена от 6000 лева без ДДС. Срок на наемното отношение ще бъде 5 години.

Обектът, който ще бъде даден под наем, представлява зала за хранене, кафе-бар и кухня, оборудвани помещения и прилежащи помещения с обща площ от 663.39 кв. м, както и складови и обслужващи помещения с площ 382.50 кв. м.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg