МДПБА обявява обществена поръчка за закупуване специализирани аварийно-спасителни автомобили

766
Министерството на държавната политика при бедствия и аварии обявява обществена поръчка за доставяне и закупуване на 28 специализирани аварийно-спасителни автомобили и оборудване за действия при химически, радиационни или биологически аварии.

Химическите автомобили са предназначени за защита при бедствия и аварии от техногенен и биологичен характер и са част от политиките и дейностите на МДПБА по защита на населението.

Специализираното оборудване към автомобилите включва: апарат за измерване на повече от четири вида газообразни вещества, който също така трябва да притежава сензори за леснолетливи и експлозивни газове, апаратура за радиационен контрол и измерване на различни видове лъчения, комплекти от принадлежности за ограничаване на разливи, противогази и други.

Офертите ще бъдат оценявани на два етапа по предварително определени методики и показатели на оценяване. Критериите включват: най-ниската предложена цена, степен на изпълнение на възложените изисквани и най-дълъг гаранционен срок в първият етап.

Към вторият етап се прибавят изисквания като срок на доставката и брой сервизни бази на територията на страната.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...