Министерство на финансите плаща 1.1 млн. лв. за одит на Фонд РПИ

391
Министерство на финансите плаща 1.1 млн. лв. за одит на Фонд РПИ

Министерството на финансите ще заплати 1.134 млн. лв. на КПМГ България за извършване на допълнителен одит на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура", става ясно от данни на Агенцията по обществени поръчки.

Компанията ще извърши одит на транзакциите и одит на конфликт на интереси в текущо изпълняваните проекти по Програма ФАР и Програма ИСПА от фонда.

Одит ще се направи и на дейността и операциите на Изпълнителната агенция по Програма ФАР в Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проекти, по които фонд „Републиканска пътна инфраструктура" е бенефициент.

Като последно задание КПМГ ще извърши одит на изпълнението на дейността и на транзакциите на фонд „Републиканска пътна инфраструктура" за 2007 г. като разпоредител с бюджетни средства, както и одит на конфликт на интереси за същия период.

Фонд "Републиканска пътна инфраструктура" (ФРПИ) е правоприемник на Изпълнителна агенция "Пътища", считано от 12 август 2006 г.

Фондът отговаря за изграждането и поддръжката на автомагистралите и пътищата от първи, втори и трети клас, които осигуряват транспортни връзки от национално значение и образуват пътната мрежа на Република България.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...