МРРБ подписва договори за строителен надзор по 3 компонента от ИСПА

501
На 15.11.2007 г. от 14.00 часа в МРРБ заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и секторен ФАР и ИСПА ще подпише договори за строителен надзор по три компонента от ИСПА мярка 2005/BG/16/P/PE/003 „Интегриран воден проект за гр. Бургас”.
Договорите са за Лот 1 „Рехабилитация на водоснабдителната мрежа в гр. Бургас”, Лот 2 „Разширение на канализационната мрежа в гр. Бургас” и Лот 3 „Реконструкция на пречиствателната станция за отпадъчни води в гр. Бургас”.

Средствата за Интегрирания воден проект за гр. Бургас са осигурени по Програма ИСПА на ЕС и от Европейската банка за възстановяване и развитие.

Договорите се подписват след проведена международна тръжна процедура за избор на консултант в съответствие с изискванията на Практическото ръководство за договорни процедури за външни действия на Европейската Комисия.

На церемонията по подписването на договорите са поканени представители на Представителството на Европейската Комисия в България, Министерството на финансите, Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на крайните бенефициенти по проекта (местното ВиК дружество и общината), с които Министерство на регионалното развитие и благоустройството има сключено Тристранно споразумение за сътрудничество.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg