МРРБ стартира грантова схема за техническа помощ по ОП „Регионално развитие“

600
МРРБ стартира грантова схема за техническа помощ по ОП „Регионално развитие“

Министерството на регионалното развитие и благоустройството започва набиране на предложения по Схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ “Техническа помощ за подготовка, управление, наблюдение, оценка, информация, контрол и укрепване на административния капацитет за изпълнение на ОП “Регионално развитие” 2007-2013 г.” (ОПРР).

Схемата е по Приоритетна ос 5 “Техническа помощ”, Oперация 5.1. „Програмиране, управление, мониторинг, оценка и контрол”, Операция 5.2. „Комуникация, информация и публичност”, Операция 5.3. „Изграждане на капацитет на бенефициентите на ОПРР".

Общата стойност на схемата е 105 855 557 лв., от които 89 977 222 лв. са от Европейския фонд за регионално развитие, а 15 878 335 лв. са национално съфинансиране, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...