My.money.bg съвместен проект на Money.bg и Моите пари

1195
Money.bg пусна своята най-нова услуга и бизнес рубрика „Моите пари”. Чрез нея потребителите на сайта ще могат да сравняват всички видове кредити в страната на базата на изчислен годишен процент на разходите (ГПР), както и всички видове депозити и кредитни карти на нашия пазар.

Рубриката предлага лесен и персонализиран за всеки читател подбор на интересуващия го финансов инструмент – кредит, срочен депозит, овърдрафт, национална или международна кредитна карта.

Чрез рубриката, създадена от Money.bg с партньорството на финансовия портал „Моите пари”, се цели да се представи на едно място всичко нужно при избора на най-подходящия банков продукт.

Новата услуга на Money.bg включва също така голям набор от актуални и полезни професионално изготвени съвети в сферата на банковото консултиране. Те ще помогнат на потребителя да направи своя най-правилен избор и да разбере същностите и особеностите на всеки един банков продукт.

Рубриката „Моите пари” предлага и богата информация за действащите в момента банкови промоционални предложения, представени под формата на новинарски статии.

Новата рубрика е част от инвестиционната програма за развитие на сайта Money.bg за превърщането му в лидер сред бизнес и финансовите медии в интернет.

Money.bg е част от проектa на „Уеб Медия Груп”АД за създаване на единна платформа за управление на група от уеб медии.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg