Началната цена на Националната постоянно действаща изложба ще е 800 хил. лв.

365
Началната тръжна цена за продажбата на 100% от капитала на Национална постоянно действаща изложба ще е 800 хил. лв., става ясно от сайта на Агенцията по приватизация.

Стъпката за наддаване в търга ще е 80 хил. лв., а цената на документацията е на стойност 1000 лв. Крайният срок за нейното подаване е 15-и октомври, а само три дни по-късно ще се проведе и самият търг.

Предметът на дейност на Националната постоянно действаща изложба включва организиране, проектиране и изпълнение на панаирна и изложбена дейност в страната и чужбина; изпълнение на проекти за пространствено художествено оформление; информационна дейност за върхови научно - технически постижения и патентно - лицензионна тематика и съдействие в обучението на специалистите в това направление; консултантска, инвестиционна, инженерингова, маркетингова и търговска дейност; международно научно - техническо и икономическо сътрудничество, посредничество, представителство и др.

Средносписъчният брой на заетите в дружеството е осем души, а съдебно-регистрираният капитал е 210 900 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg