Наддаването за “Медицинска техника” ЕАД стартира от 3.1 млн. лв.

697
Наддаването за “Медицинска техника” ЕАД стартира от 3.1 млн. лв.

Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 449 028 броя акции, представляващи 100% от капитала на “Медицинска техника” ЕАД, София.

Предметът на дейност на “Медицинска техника” ЕАД е разработване, внедряване и производство на стоматологична и електромедицинска апаратура, аптечно и лабораторно обзавеждане и друга медицинска техника.

Началната тръжна цена е 3.1 млн. лв., а стъпката на наддаване – 100 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 600 хил. лв.

Достигнатата при търга цена се заплаща както следва: 70% в лева/евро чрез банков превод по сметка на АП, а 30% с всички разрешени от закона компенсаторни инструменти.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация.

Медицинска техника ЕАД обяви нетна печалба от 13 хил. лв. за 2006 г., спрямо положителен финансов резултат от 5 хил. лв. за година по-рано. Приходите на дружеството за изминалата година са 1.553 млн. лв., срещу 1.771 млн. лв. за 2005 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg