Насрочиха търга за продажба на Нити ЕАД за 16 юни

408
Насрочиха търга за продажба на Нити ЕАД за 16 юни

За 16 юни 2008 г. е насрочен търг за продажбата на Нити ЕАД, става ясно от Агенцията за приватизация.

Началната тръжна цена за 100% от капитала на компанията е 6.1 млн. лв., а стъпката за наддаване е 200 хил. лв. Крайният срок за подаване на конкурсната документация е 14 април 2008 г.

Предметът на дейност на дружеството е научноизследователска и развойна дейност, технологии и процеси със специална и гражданска тематика, хидроимпулсна техника, проектиране на промишлени, селскостопански, жилищно-административни, социални и други граждански и специални обекти, проектиране и конструиране на промишлени съоръжения и инженеринг, производство на верижни и колесни машини и установки, автоматизация на инженерния труд и създаване на програмни продукти, друга машиностроителна продукция, производствена, търговска, туристическа (хотелиерство и ресторантьорство) дейност.

Не се допускат до участие в търга консорциуми, учредени под формата на граждански дружества и офшорни дружества. Нити ЕАД приключи 2006 г. с оборот от 932 хил. лв. и загуба от 185 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg