Най-висoка оценка за Винпром Русе от английския международен сертификат BRC

761
Най-висoка оценка за Винпром Русе от английския международен сертификат BRC

За девети пореден път Винпром Русе защити най-високата оценка, присъждана за съответствие с BRC глобален стандарт - Храни. Това е международен стандарт, разработен от Британския търговски консорциум (BRC), с цел защита на потребителите и оценка на производителите за тяхната способност да произвеждат легални и безопасни за здравето храни и напитки.

Винпром Русе спазва изискванията за Добри производствени и хигиенни практики, заложени в стандарта, и след ежегодното одитиране от сертифициращ орган CМi - Англия, осигурява прозрачност на дейностите си и гарантира високо качество и безопасност на своите продукти.

Компанията изнася своята продукция за над 25 държави, сред които и много европейски като Англия, Чехия, Полша, Хърватска и други. Основното изискване при търговията с храни и напитки на Европейския пазар е тяхното производството да се подчинява на единен хигиенен стандарт, независимо от мястото на производство и националните правила.

Полученият стандарт е още едно доказателство, че Винпром Русе успешно се интегрира в условията на новите пазари, като произвежда качествени продукти, които отговарят на европейските стандарти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...