Нови шефове в Овергаз

982
Нови шефове в Овергаз

Алис Сетиян е новият директор на дирекция „Корпоративна инвестиционна програма” в „Овергаз Инк.” АД, съобщиха от дружеството.

Алис Сетиян започва работа в „Овергаз Инк.“ АД през ноември 1996 г. като специалист по подготовка на инвестиционния процес в дирекция „Капитално строителство”. Последователно оглавява отдел “Подготовка на инвестиционния процес” и отдел “Проектиране и строителство”, където ръководи проектите по изграждане на газоразпределителните мрежи.

Алис Сетиян е завършила Техническия университет - София и е инженер по специалността “Промишлена топлотехника”.

Крум Гледжарски е новият директор на дирекция „Системи за управление на качеството” в „Овергаз Инк.” АД. Той работи в „Овергаз Инк.” АД от 2003 г., отначало като ръководител проект „Управленски информационен модел”, а по-късно става началник отдел „Разработване и внедряване”, където ръководи дейността по моделиране на бизнес процесите и разработване на процедури и инструкции от Системата за управление на качеството.

Той е магистър по топло и ядрена енергетика от Техническия университет – София. Притежава и магистърска степен по Управление на човешките ресурси от Университета за национално и световно стопанство и Международния университет към Държавния департамент на Съединените щати.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...