Нови сценарии на кръговата икономика на ECOMONDO/KEY ENERGY 2016

2400
Нови сценарии на кръговата икономика на ECOMONDO/KEY ENERGY 2016

Нови сценарии на кръговата икономика очакват посетителите на ECOMONDO/KEY ENERGY 2016 THE GREEN TECHNOLOGY EXPO.

Сред най-очакваните новости в съдържанието на събитието, достигнало двадесетото си издание, и стартиращо от постигнатия през 2015 г. голям успех, със 103 514 професионални посетители, 100 000 кв. м изложбени площи, с 1200 компании изложители и 200 конференции, са тези, представени в новия раздел Global Water Expo.

Иновативни технологии, проекти и ноу-хау, свързани с водната индустрия, са в синхрон с идеите на кръговата икономика. което е и отличителна черта на международното изложение в Римини.

Висококвалифицираната конферентна оферта, която винаги е била ключов елемент за събитието в Римини, предвижда семинари и работни срещи, насочени към представяне на основните технологични, законодателни, процедурни, икономически, научноизследователски и иновационни последици, свързани с прилагането на кръговата икономика в рамките на основните традиционни и иновативни браншове на индустрията.

По въпросите на кръговата икономика ще се състои и друго водещо събитие, организирано от ATIA – ISWA Италия и ACR+ (Асоциация на градовете и регионите за устойчиво управление на ресурсите), под надслов Кръгова икономика и управление на градските отпадъци: да влезем...в кръга сега. Какво трябва да се промени, как и кога.

Конференцията ще хвърли светлина върху икономическите и екологични последици, свързани с прилагането на кръговата икономика във всички етапи на засегнатите индустриални вериги. Ще бъдат илюстрирани някои примери и практически казуси – национални и европейски, за прилагането на кръговата икономика в областта на отпадъците.

ECOMONDO и KEY ENERGY ще бъдат разширени и допълнени с: KEY WIND – италианското събитие, обединяващо компаниите от ветроенергийния сектор; H2R Mobility for Sustainability с големите автомобилни марки и техните авангардни модели: автомобили, задвижвани с метан, пропан-бутан, електричество или с хибридно захранване.

Съществува възможност и за безплатна онлайн регистрация за посещение на ECOMONDO и KEY ENERGY. Необходимо е да следвате следните стъпки:

1. Посетете: en.ecomondo.com/ticket

2. Отворете менюто: VISITORS

3. Активирайте кода: F9BUL и отпечатайте Вашия билет

За повече информация: www.ecomondo.com и www.keyenergy.it.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg