Новите услуги в Детски център "Мама и аз" тази есен

2982
Новите услуги в Детски център

Учебната година започна и родителите вече активно организират ежедневието на децата си. Търсят се занимания, които да надграждат знанията и уменията, да укрепват тялото и да развиват креативността на учениците.

Във Варна има изобилие от предложения на занимални, частни учители и спортни клубове. За родителя не е лесно да координира графика на различните школи. Локацията и придвижването са от съществено значение, а най-важни са качеството на предлаганата услуга и средата – децата трябва да се чувстват спокойни, за да учат ефективно и с удоволствие.  

Вече 10 години във Варна работи Детски център „Мама и Аз“. Той предлага на едно място услуги за деца от 0 до 12 години – образование, творчество, музика, учене чрез игра, танци и спорт. Локацията е удобна – комуникативно място между булевардите „Осми приморски полк“ и „В. Левски“, а центърът разполага и с безплатен подземен паркинг.


Тази есен „Мама и аз“ разширява обхвата на някои свои услуги.Мини академия „Пам и Бу“ традиционно предлага активности за деца от 1,5 г. до 5,5 г. Работи се в малки групи. Заниманията са организирани в полудневен или целодневен формат.  „Пам и Бу“ посрещна учебната година 2022/2023 с две допълнителни нови зали и още една група за деца на 4-5 години. Осигурена е отлично оборудвана база, здравословно хранене, модерна среда за игра, обучение и почивка. Програмите са съобразени с държавните образователни стандарти, а учителите са с образование по „Предучилищна педагогика“. Прилагат се методиките за обучение на Монтесори, Шулверк, широко са застъпени и похватите на сугестопедията.


Занимални и школи „Туки Так“ предлагат занимания за деца от 6 г. до 11 г., както през учебната година така и през ваканциите. Учебният формат е  полудневен. Опитни педагози работят с учениците в слънчеви и уютни класни стаи. Осигурени са: кетъринг от фирма за ученическо хранене, посрещане/ водене на училище, възможности за ползване на допълнителни услуги в Детския център на преференциални цени.


Отсега се планират и заниманията през ваканционните дни. Традиционната „Лятна академия“ функционира от 1 юни до 14 септември. Децата прекарват времето в  забавление, подготовка за следващата учебна година, арт и спортни занимания, излети сред природата, посещения на музеи, атракциони и туристически местности. За лято 2023 Центърът подготвя изцяло нови занимания за учене чрез игра на открито: туристическо ориентиране, „оцеляване“ в гората и опазване на природата.

В „Мама и аз“ се предлагат индивидуални и групови уроци за ученици по различни предмети: английски и български език за деца от предучилищна възраст до IV клас; математика за ученици от IV до VII клас; уроци по пиано и вокална подготовка; творчески работилнички за овладяване на техники с иновативни материали за моделиране и рисуване.

На територията на Центъра функционират Логопедичен кабинет, Школа за ментална аритметика, Музикално ателие, балетна и танцова школа, арт ателиета, спортни клубове по айкидо, у-шу и пилатес – всички те допълват и разширяват концепцията на Детския център да предоставя на едно място услуги в полза на родителите и децата.

Началото на учебната година обикновено леко натъжава децата, защото свършват свободните ваканционни дни. Преходът за родители и ученици във Варна може да бъде по-плавен и без стрес, ако се възползват от предложенията на Детски център „Мама и аз“, за да организират учебното и свободно време на своите деца. В песента се пее: „Отива си лятото, идва есента“, но с „Мама и аз“ 250-те дни до лятната ваканция минават неусетно.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg