ОББ Интерлийз дигитализира изцяло прехвърлянето на средства в УПФ

2876
ОББ Интерлийз дигитализира изцяло прехвърлянето на средства в УПФ

ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се осигуряват в Универсален пенсионен фонд „Доверие", бърз, сигурен, удобен и изцяло дигитализиран процес за прехвърляне на техните средства, с възможност за подписване на всички необходими документи с електронен подпис, без да е необходима нотариална заверка на документите. КВС Груп е първата банково-застрахователна група, която предоставя подобна иновативна възможност на българския пазар.

Желаещите да се прехвърлят в УПФ „Доверие“ ще могат да разчитат на съдействие от страна на повече от 400 оторизирани от ОББ Интерлийз лица, които предоставят компетентно и професионално обслужване на всички заинтересовани клиенти в клоновата мрежа на Обединена българска банка (ОББ). Новата услуга по електронно подписване на документи стартира пилотно в клоновата мрежа на ОББ в град София, като в рамките на следващите 3 месеца ще обхване поетапно и цялата страна.

„Поредната дигитализирана услуга, която ОББ Интерлийз предоставя на своите клиенти, идва в момент, в който наблюдаваме огромно търсене на точно такива решения – случващи се изцяло онлайн, спестяващи време и усилия на потребителите, а в контекста на заобикалящата ни среда – дори и излишни физически контакти. С прозрачен, достъпен и лесен за изпълнение процес ние овластяваме клиента с още едно решение, което да улесни ежедневието му.“, коментира новата услуга Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.


„Дигитализацията на услугите е неизбежен процес и като Компания, ние правим всичко необходимо за това, да предоставяме, на нашите настоящи и бъдещи клиенти, възможно по-голям набор от електронни услуги и достъп до on-line информация, свързана със статута им на осигурени лица и клиенти на фонд, управляван от ПОК „Доверие“. В този смисъл, партньорството с ОББ Интерлийз е логично и желано и сме убедени, че подобен тип иновативни услуги и партньорства между компании и финансови групи, със сходна философия и ценности, са бъдещето на пазара.“, споделя Даниела Петкова, председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“.

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, част от белгийската КВС Груп, в качеството си на оторизиран посредник на Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“, предоставя услуги по привличане на клиенти на  УПФ „Доверие“, от средата на 2019 г., Универсален пенсионен фонд „Доверие“ е предпочитан избор за много българи, като, към края на 2019 г., в него, по данни на Комисията за финансов надзор, за допълнителна пожизнена пенсия, се осигуряват повече от 985 000 души, което представлява пазарен дял от над 25%.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg