Общо 160 работни места обявиха на трудовата борса във Враца

1068
Общо 160 работни места обявиха на трудовата борса във Враца

В първата за тази година обща трудова борса, проведена във Враца участваха 18 работодатели. Те обявиха общо 160 работни места в сферата на машиностроенето, мебелната промишленост, строителството, шивашката индустрия, съобщават от Агенцията по труда.

Най-много работни места обявиха фирмите “ВРЗ – Вола” АД; “ЗЕМЕМЕ Враца” АД; “Вратица” ООД; „Враца стил”; “Сирена стил” ООД; “Мираж и Ко” ЕООД.

Трудовата борса беше организирана от Агенцията по заетостта, Регионалната служба по заетостта гр. Монтана и Бюрото по труда в гр. Враца.

Сред официалните гости на борсата бяха г-жа Лилия Замфирова заместник областен управител на област Враца, инж. Войслав Бубев – кмет на община Враца и директора на ДРСЗ – Монтана – г-н бранимир Ангелов.

В борсата взеха участие над 250 безработни от региона и 8 обучаващи организации.

Изключително навременен момент е договорката между обучаващите институции и работодателите за стартиране на курсове за обучение по едни от търсените на пазара професии за заварчици, шлосери и стругари.

Следващата трудова борса ще се проведе в Перник на 11 април 2007 г. Тя е специализарана за младежи до 29 годишна възраст.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg