Обучение на тема “Публично-частни партньорства на местно ниво” стартира в Казанлък

432
Обучение на тема “Публично-частни партньорства на местно ниво” стартира в Казанлък

Двудневно обучение на тема “Публично-частни партньорства на местно ниво” стартира днес в община Казанлък с участие на представители на Министерство на труда и социалната политика.

Обучението е част от проект “Подпомагане разработването на политика в областта на демографските процеси”, който се изпълнява съвместно от МТСП и Фонд за населението на ООН.

Участие в обучението ще вземат представители на дирекция «Демографска политика и равни възможности» към МТСП и над 30 представители на Общинска администрация Казанлък, както и институции, ангажирани в разрешаването на демографските проблеми на общината.

Обучението е част от действията на общината, насочени към изработване на Общинска стратегия за демографско развитие 2007 – 2020 г. и търсене на възможности за реализиране на приоритетните цели на местната власт в областта на демографското развитие.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg