Организират ден на отворените врати на Оперативна програма „Транспорт”

476
Организират ден на отворените врати на Оперативна програма „Транспорт”

Министерството на транспорта организира Ден на отворените врати на Оперативна програма „Транспорт” 2007-2013 г. Инициативата ще се проведе на 6 октомври 2008 г., понеделник, в сградата на Министерството на транспорта на ул. „Дякон Игнатий” № 9.

Целта е желаещите граждани да се запознаят подробно с оперативната програма, нейните цели и приоритети, както и с проектите, предвидени за финансиране. ОП „Транспорт” 2007-2013 г. ще бъде представена от министъра на транспорта Петър Мутафчиев и от екипа на Управляващия орган.

Пропускателният режим на гражданите ще се извършва на групи, предвид ограничения капацитет на приемната зала. Гостите ще се събират във фоайето на Министерството на транспорта откъм входа на ул. „Гурко”. Посещенията ще бъдат организирани съгласно следния времеви график:

Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г. е една от седемте оперативни програми на Република България, които се финансират от Структурните и Кохезионния фондове на ЕС. Това е оперативната програма с най-голям бюджет в България – 2 003 481 163.68 евро. ОП „Транспорт” се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на ЕС.

Целта на ОП „Транспорт” е развитието на железопътната, пътната и водна инфраструктура, както и стимулиране развитието на комбиниран транспорт в съответствие с транспортната политика на Европейския съюз и установените изисквания за развитие на Tранс-европейската транспортна мрежа за постигне на устойчивост на българската транспортна система.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени...