Отпуснаха 2.4 млн. лв. за застрахователните стрестестове

1163
Отпуснаха 2.4 млн. лв. за застрахователните стрестестове

Правителството одобри допълнителни разходи за 2016 г. в размер до 5 950 000 лв.

От тях за строителство и ремонт в 68-а бригада „Специални сили” се предоставят 3 млн. лева. Средствата са предназначени за Специализирания учебен полигон „Црънча” за осигуряване на ежедневната войскова дейност и учебен процес.

В изпълнение на дейностите по §10, ал. 4 от ПРЗ на Закона за възстановяване и преструктуриране на кредитни институции и инвестиционни посредници, Комисията за финансов надзор ще възложи изработването на методология за стрес тестове на застрахователите и презастрахователите, тяхното организиране и провеждане от независимо външно лице, чрез открита процедура по реда на ЗОП. Прогнозната стойност е 2.4 млн. лв., които се предоставят по бюджета на КФН.

За изграждането и оборудване на многофункционална зала в сградата на Администрацията на президента, която да отговаря на представителните функции на институцията, и за осъществяване на международната програма на Президента във връзка с домакинството на България на Срещата на държавните ръководители от групата „Арайолуш” през септември, са осигурени 250 000 лв.

Триста хиляди лева се предоставят за строителни дейности в храма „Св. Прокопий Варненски” във Варна.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg