Отварят офертите за две обществени поръчки на МДААР

680
Отварят офертите за две обществени поръчки на МДААР

Днес в Министерството на държавната администрация и административната реформа ще бъдат отворени офертите на кандидатите в обявените от МДААР две обществени поръчки.

 Първата процедура е с предмет “Доставка на компоненти за надграждане на системите на контролно-техническия център на електронното правителство за нуждите на НЗЕП и ЛЕЗЗ”. Втората обществена поръчка е за “Доставка на конферентна техника за зала “Триадица”, дом 2, комплекс “Бояна”, се казва в съобщение, публикувано на сайта на министерството.

Офертите на участниците в първата процедура ще бъдат отворени от 10:00 ч., а тези на участниците във втората процедура - от 11:00 ч.

Целта на първата обществена поръчка е обезпечаването на системите по проекта за изграждане на Национален електронен здравен портал и внедряване на личен електронен здравен запис за 40 000 служители на държавната администрация (НЕЗП и ЛЕЗЗ). С този проект, финансиран съвместно от МДААР и МЗ, практически се поставя началото на електронното здравеопазване (e-health) в България.

Втората обществена поръчка има за цел обзавеждането на зала "Триадица" в дом 2 на комплекс "Бояна" с 16-канална цифрова система за симултантен превод на 12 езика, дискусионна и телевизионна система, осигуряваща визуален контакт между участниците в срещите.

Срокът за подаване на оферти от кандидатите по двете процедури изтече в 17:00 часа на 9 юли 2008 г.

Критериите за оценка по първата процедура са - 50% тежест за техническата оценка, 20% - за срока за изпълнение на поръчката, а останалите 30% се разделят по равно между критериите обща технологична оценка и оценка на възможностите за изпълнение на поръчката.

Оценката на предложенията по втората процедура се формира от ценовото предложение, което има 60% тежест, срокът на доставка и монтаж - 20%, а останалите 20% се разделят по равно между критериите гаранционно обслужване и репутация на кандидата.

Снимка:БГНЕС

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...