Отварят офертите за две обществени поръчки на МДААР

657
Отварят офертите за две обществени поръчки на МДААР

Днес в Министерството на държавната администрация и административната реформа ще бъдат отворени офертите на кандидатите в обявените от МДААР две обществени поръчки.

 Първата процедура е с предмет “Доставка на компоненти за надграждане на системите на контролно-техническия център на електронното правителство за нуждите на НЗЕП и ЛЕЗЗ”. Втората обществена поръчка е за “Доставка на конферентна техника за зала “Триадица”, дом 2, комплекс “Бояна”, се казва в съобщение, публикувано на сайта на министерството.

Офертите на участниците в първата процедура ще бъдат отворени от 10:00 ч., а тези на участниците във втората процедура - от 11:00 ч.

Целта на първата обществена поръчка е обезпечаването на системите по проекта за изграждане на Национален електронен здравен портал и внедряване на личен електронен здравен запис за 40 000 служители на държавната администрация (НЕЗП и ЛЕЗЗ). С този проект, финансиран съвместно от МДААР и МЗ, практически се поставя началото на електронното здравеопазване (e-health) в България.

Втората обществена поръчка има за цел обзавеждането на зала "Триадица" в дом 2 на комплекс "Бояна" с 16-канална цифрова система за симултантен превод на 12 езика, дискусионна и телевизионна система, осигуряваща визуален контакт между участниците в срещите.

Срокът за подаване на оферти от кандидатите по двете процедури изтече в 17:00 часа на 9 юли 2008 г.

Критериите за оценка по първата процедура са - 50% тежест за техническата оценка, 20% - за срока за изпълнение на поръчката, а останалите 30% се разделят по равно между критериите обща технологична оценка и оценка на възможностите за изпълнение на поръчката.

Оценката на предложенията по втората процедура се формира от ценовото предложение, което има 60% тежест, срокът на доставка и монтаж - 20%, а останалите 20% се разделят по равно между критериите гаранционно обслужване и репутация на кандидата.

Снимка:БГНЕС

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg