Първа инвестиционна банка стартира свой мобилен уебсайт

466
На 4 април Първа инвестиционна банка стартира свой мобилен уебсайт, достъпен за потребителите на всички мобилни оператори в страната.

ПИБ, следвайки политиката си на въвеждане на високотехнологични продукти е първата банка в България, която предлага подобна услуга.

Мобилният портал е на адрес: http://m-fibank.bg/ и чрез него настоящите и бъдещи клиенти на ПИБ могат да получават своевременно информация за най-актуалните оферти и промоции на нови продукти и услуги на банката, лихвен бюлетин, валутни курсове, списък с клоновете и банкоматите на ПИБ в страната и др. Порталът дава възможност на потребителя регулярно да получава информационния бюлетин на ПИБ чрез безплатен SMS.

„FIBank Mobile” е напълно безплатна услуга, а достъпът до портала се осъществява от всички мобилни апарати, които поддържат WAP. В интернет сайтовете на трите мобилни оператора в България са публикувани подробни инструкции за извършване на съответните настройки. Процедурата по регистрация е бърза, лесна и безплатна. Потребителят заплаща само таксата към съответния мобилен оператор за осъществяване на връзката.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...