Първанова за Желева: Горката жена

826
Първанова за Желева: Горката жена

Горката жена, не може да разбере какъв голям проблем има и нека да й дадем още време. Но по сериозните въпроси, това, което искам да ви кажа е, че животът върви напред, политиката върви напред и в момента се подготвя изключително сериозно за една презентация, която от името на Европейския парламент трябва да направя утре (...) имам и среща с Хилари Клинтън".

Ето как Антония Първанова коментира обвинението на Румяна Желева за заговор за провала на нашата кандидатура за еврокомисар:

"Това, че някой има патологично обсебване, трябва ли аз да го обяснявам. Все пак, извинявайте, моята специалност е педиатрия, не е психиатрия. Съжалявам просто...не би могло да има коментар на всяка глупост, която някой рече да пусне в публичното пространство. Нека все пак да бъдем снизходителни. Аз съм противник на това хората, които са се сринали, да бъдат донатиснати още в калта.

Има време, ще го преодолее г-жа Желева, а пък ако не може, ГЕРБ мисля, че трябва да й помогнат да го направи. То е очевидно, друго няма какво да се каже.

Тя така и не можа да разбере, че Сим Калас отговаря за вътрешното разследване на комисарите и кандидатите за комисари по етичния кодекс, по тяхната почтеност, и по декларирането на конфликти на интереси и т.н. по всички тези въпроси.

Освен това така и не й стана ясно, че не е добре да продължи да споменава за това, че е имала достъп до кореспонденцията на президента на Комисията Барозу, в следствие на което беше направено проверка на сигурността на цялата комисия.

Ама това е външен министър, как човек да й обясни, че не е редно да има достъп да тази кореспонденция, а пък когато го казва се задават куп въпроси и от това следват големи скандали. За това казвам, дайте да гледаме мач, моля ви се, защото няма какво повече да се направи".

Източник:bTV

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg